Welcome to seinpoststelling

De tweede nacht nu voor € 145

Welcome to seinpoststelling

De tweede nacht nu voor € 145

Uniek overnachten met zeezicht

Geniet van de zonsondergang

De Seinpoststelling:

Overnachten met een verbluffend uitzicht over strand, zee, duinen en havenmonding
Alles om uw verblijf in de Seinposstelling onvergetelijk te maken ligt op loopafstand van het verblijf.

IMG_0255

De Seinpoststelling:

Hoog boven de haveningang van IJmuiden, op het duin van de vuurtoren, vindt u een uniek 1-kamer hotel met een verbluffend uitzicht over zee, strand en pieren: de Seinpoststelling.

Decennialang zorgde de seinpost ervoor dat schepen veilig naar de haven en sluizen van IJmuiden konden varen, de ingang van de Amsterdamse haven. Na jaren trouwe dienst werd de seinpost overbodig.

Een tweede leven begon!

De Seinpoststelling biedt u nu een unieke overnachtingsmogelijkheid, waar u nog lang aan zult terugdenken. Bij het betreden van de stelling valt alle stress van het jachtig bestaan van u af en baadt u zich in een oase van rust, romantiek en sereniteit. Gaat u rustig zitten en geniet van de langskomende vissers- en vrachtschepen en de bedrijvigheid van de havenmonding in combinatie met de pure schoonheid van de natuur, het duin, het strand, de jachthaven en de zee waarover u oneindig ver weg kunt kijken. Geniet u ‘s avonds van de ondergaande zon en later van een schitterend schouwspel van deinende lichtjes op het water.

Meer informatie:

De Seinpoststelling is een 1-kamer hotel van 40 vierkante meter en bestaat uit de volgende ruimtes: woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer, toilet, WIFI. Verder is er onder andere een hangmat, televisie, radio, airco en een ruim balkon.

video impressie van de Seinpoststelling en omgeving

Video afspelen

Customer Experience

Open chat
1
💬 Vragen?
Goedendag, hoe kunnen we je helpen?